Kunstspot zoekt getalenteerde schrijvers

Kunstspot zoekt getalenteerde schrijvers
16 april 2019 Marjan

Kunstspot is het platform voor de professionele beeldende- en toegepaste kunst in Groningen. Door middel van verhalen inspireert het jong publiek en toont het actuele en maatschappelijke ontwikkelingen in de kunst. Jonge, getalenteerde professionals maken de verhalen in afstemming met coaches uit het bedrijfsleven. Naast verhalen vind je op Kunstspot een stadsbrede agenda met beeldende kunstactiviteiten in Groningen.

Voor de redactie van Kunstspot worden getalenteerde schrijvers gezocht die affiniteit hebben met kunst, cultuur en/of journalistiek. Je bent dol op schrijven en streeft naar kwaliteit binnen een gestelde deadline. Nieuwsgierigheid zit in je aard en je bent waar nodig in staat zelfstandig en flexibel te werken. Je draagt interessante invalshoeken aan, weet de juiste toon te treffen en blinkt uit in taalgebruik.

Lijkt het je leuk om mee te werken aan het platform en ben je minimaal 6 maanden beschikbaar?
Lees hier dan meer over de vacature.

Kunstspot is een initiatief van het Centrum Beeldende Kunst (CBK Groningen) en komt tot stand in samenwerking met het Groninger Museum, House of Design en Academie Minerva.