Wonen in Groningen 2014

Wonen in Groningen 2014
4 oktober 2014 Linda@HoD

Wonen in Groningen 2014

In een wandelroute langs de leukste woonwinkels ontdek je het uitgebreide woonaanbod dat de stad Groningen je biedt. Modern producten, stoere vintage pronkstukken, unieke designs, warm textiel of oosterse accessoires, Groningen heeft het allemaal! Dat laten we zien tijdens Wonen in Groningen.

Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober organiseren Groningen City Club en House of Design de tweede editie van Wonen in Groningen. Het startpunt is dit jaar het Grand Theatre op de Grote Markt, hier is de route verkrijgbaar. Door ontwerpers en winkeliers te laten samenwerken aan een programma bieden we het publiek niet alleen een verrassend, vernieuwend en verfrissend evenement maar komen er twee partijen met elkaar in aanraking die normaal gesproken niet vaak zo nauw samenwerken.

De koppels ontwikkelen samen een programma die de wandelroute juist op 4 en 5 oktober de moeite waard maakt. Woonliefhebbers hoeven de stad Groningen niet uit voor goed interieuradvies, de mooiste producten en accessoires. De woonexperts staan voor je klaar!