Categorieën:
Nieuwe Ontwerpers:

ruitx
RuitX  go >>
lies-keramiek
Lies Keramiek  go >>
Arne Oostveen exposeert in het Inspiration Centre Smits
By: Arne Oostveen, 09-02-2012

Inspiration Centre Smits laat producten zien zoals ze zijn. Ideaal voor architecten, interieurontwerpers en professionals in de bouw en woninginrichting, maar ook voor consumenten.

In het Inspiration Centre worden bijzondere producten op unieke wijze gepresenteerd, waaronder sinds kort de meubelontwerpen van Arne Oostveen (www.drstafel.nl).

De producten zijn ontzettend divers, al hebben ze allemaal iets met bouwen/verbouwen, luxury/lifestyle of interieur/wonen te maken. Eigenlijk alles op het gebied van wonen, maar dan net even anders. Ze zijn allemaal uitgekozen door initiatiefnemers Cornè Smits en Fanny van Zuylen. We willen laten zien dat het anders kan.

Het Inspiration Centre vertegenwoordigt een nieuwe manier van woon-winkelen. Smits en Van Zuylen zoeken leveranciers die kwaliteit leveren, en vooral vernieuwende of bijzondere producten. De leveranciers daarvan vullen een ruimte van een, twee of maximaal zes vierkante meter om hun product te presenteren. Een product, dat representatief is voor de leverancier.

Het meest bijzondere aan het initiatief: Inspiration Centre Smits verkoopt niets. We geven alleen informatie, adressen en gegevens waar mensen de leveranciers kunnen vinden en waar ze meer te weten kunnen komen. De samenwerking en het netwerk dat ontstaat is voor ons de winst, zowel tussen leveranciers onderling als tussen onze bezoekers en de leveranciers.

Mensen die inspiratie op willen doen zijn op maandag tot en met zaterdag tussen 10 en 17 uur welkom. Een afspraak maken met één van de exposanten is niet nodig, maar behoort wel tot de mogelijkheden. Dat kan via de exposant, zie www.smits.com/collectie

Smits is ook te volgen op facebook: www.facebook.com/smits of via twitter: @smitsdotcom. Alle informatie staat uiteraard op de website: www.smits.com.

Inspiration Centre Smits
Nijverheidstraat 18,
5317 NL Nederhemert-Noord
Tel 0418-551015

 

 


<< back

Share |

Groninger Design vertegenwoordigd in Hamburg

By: Studio Jauke van den Brink on 21-04-2015
lees verder >


naar archief >