Categorieën:
Te bezoeken tijdens Noorderzon, designwinkel Stuff n Goods!

on 26-08-2015

2015-08-25-stuffngoods-6_512

Stuff 'n Goods is ook dit jaar weer te bezoeken tijdens Noorderzon! Van 20 augustus t/m 29 augustus kun je een kijkje nemen in de designwinkel stampensvol met handgemaakte producten ontworpen door Groningse designers. Dit jaar met onder andere werk van House of Design friends: Bij Josse, Volken de Vlas, Gerard de Hoop en Monique Middelhoek. Uiteraard is alles met de hand gemaakt, en designed with a big smile!


lees verder >


Training Fair & Green Design

on 11-08-2015

Op 16 oktober gaat de training Fair & Green Design weer van start. Wil je slim samenwerken met ‘fair trade’ en duurzame producenten in ontwikkelingslanden, opkomende markten of in Nederland? Wil je fair en eco-effectief design verbinden met productietechniek, marktanalyse en businessmodellen? Een eigen label duurzaam produceren en succesvol in de markt zetten? Of zoek je meer duurzaamheid in je loopbaan en activiteiten? Ga mee op reis!

fair__green_design2015-ddid_512


lees verder >


Vakbeurs ShowUP

on 04-08-2015

ShowUP is een nieuwe hippe en inspirerende vakbeurs voor woonaccessoires. Zorgvuldig geselecteerde deelnemers presenteren hun nieuwste collecties. Hierbij zie je toonaangevende merken, zoals Bloomingville en Norman Copenhagen, maar er is ook ruimte voor jong talent. De opzet van showUP is vernieuwend en uitnodigend. De producten van de deelnemers staan centraal in een inspirerende setting.

showuppp_512


lees verder >Share |