Vind jouw product hier

Gratis workshops over kennisbescherming van RVO

on 19-01-2016

Wil je meer weten over het beschermen of het geheimhouden van je product? Of wil je weten hoe je met octrooi-informatie tijd en geld kunt besparen? Octrooicentrum Nederland geeft hierover verschillende kosteloze workshops.


lees verder >


Training Fair & Green Design

on 05-01-2016

Op 11 maart gaat de training Fair & Green Design weer van start. Wil je leren hoe je fair en eco-effectief design verbindt met productietechniek, marktanalyse en businessmodellen? Wil je slim samenwerken met ‘fair trade’ en duurzame producenten in ontwikkelingslanden, opkomende markten of in Nederland. Of een eigen label duurzaam produceren en succesvol in de markt zetten? Ga mee op reis!

fair__green_design2015-ddid_512


lees verder >


Een inspirerende dag voor ondernemers

on 13-12-2015

'Een inspirerende dag' - noemde Jan Melein van Hydrowashr de design pressure cooker rondom het thema water. Hij deed mee omdat hij nieuwe afzetmarkten zoekt voor zijn product. Met zijn Hydrowashr integreert hij het wassen en drogen van handen in één apparaat.

De design pressure cooker werd georganiseerd door House of Design en de Frisian Design Factory op 8 december in de Blokhuispoort in Leeuwarden.

dpc_hydrowashr_copy_512


lees verder >Share |