C2C Grand Theatre

C2C Grand Theatre

The design and placement of a sustainable interior for Grand Theatre Groningen

 

At the Wonen & Co residential fair in 2008, the Grand Theatre asked Eileen Blackmore whether House of Design could contribute to the design of a new interior for the foyer. This fitted in well with her idea to create a public space that is C2C (Cradle2Cradle) to the greatest possible extent. She wants to show to a large audience that you can be trendy and work in a sustainable way at the same time.

House of Design involved designer Melle Koot in the project and he took on the design and construction of the sustainable interior.

IN SHORT

Where: Grand Theatre in Groningen
When: 2008 -2010
Partners:
Implementation by Melle Koot
Because of Summer Salt, consultancy for business investment in sustainability, we have received the necessary funds for this.
Summer Salt was also responsible for the project co-ordination.

  • 'A real challenge for me as designer, to research what c2c material is suitable and how I can use it in product design'
    Melle Kootdesigner 

Berichten