Categorieën:
Nieuwe Ontwerpers:

welkom-store
Welkom Store  go >>

Share |

Volken de Vlas organiseert expositie in galerie Waarkunst

By: Volken de Vlas Vormgeving on 03-12-2014

In de wintermaanden organiseert Volken de Vlas een expositie in galerie Waarkunst in 't Waar. De expositie met als titel 'LICHT' toont werk van 10 kunstenaars en ontwerpers. Werk dat licht geeft, licht oogt, licht verbeeldt, licht oogt. Er is werk te zien van Carolijn Slottje, Henk Slomp, Gerard de Hoop, Josse Veen, Maike vd Kooij, Marc van Vliet, Martijn Westphal, Oscar Venema, Peter Meijer en Volken de Vlas.

volken_expositie_waarkunst_512


lees verder >


Candelabras - Kandelaars door Roderick Vos

02-12-2014

Roderick Vos: "Chablis, Bonsai, Paxton en Bold, al bijna een decennium lang is licht voor mij een bron van inspiratie, variërend van gegoten aluminium tot laser gesneden plaatstaal. Maar zo'n ontwerp is pas compleet met het mooiste licht, kaarslicht".

littlebold_candle_512


lees verder >


Huting en de Hoop één van de winnaars ontwerpwedstrijd

By: Huting & de Hoop on 02-12-2014

Stichting Landgoed Fraeylemaborg heeft een prijsvraag uitgeschreven voor het ontwerp van een folly. Huting en de Hoop hebben meegedaan aan de prijsvraag met het ontwerp ’’Swoaistee folly’’. Huting en de Hoop is één van de winnaars van de ontwerpwedstrijd.

 

huting-hoop_swoaistee_512


lees verder >


POP UP Paleis Store

By: Monique Middelhoek on 02-12-2014

Ben je opzoek naar accessoires, boeken, cadeaus, design stoelen, foto’s, kaarten, kerstgeschenken, lampen, kussens, schilderijen, sieraden en dergelijke? Kom dan naar de Pop up Paleis Store!
Pop Up Store met onder andere werk van House of Design Friend Monique Middelhoek.

friend_monique


lees verder >


Groninger Design vertegenwoordigd op Dutch Design Week 2014

By: Tjeerd Veenhoven - Studio Tjeerd Veenhoven on 21-10-2014

Vanaf 18 oktober is de dertiende editie van Dutch Design Week gestart.

DDW biedt ontwerpers een internationaal podium en laat het publiek kennismaken met de grenzeloze mogelijkheden van design in een setting die een festivalgevoel opwekt.

Dit jaar is er gekozen voor een thema dat weliswaar duidelijk de koers aangeeft, maar ruimte laat voor eigen interpretatie en invulling. ‘UP’ drukt een richting, een beweging, en een gevoel uit. Traditiegetrouw is er veel ruimte voor het experiment, interdisciplinaire cross-overs en het creatieve proces.

Groninger Design is goed vertegenwoordigd!

ddw_logo_2014_kleur_datum_512


lees verder >


naar archief >