Categorieën:

23/08 2015 - 25/08 2015

Vakbeurs ShowUP

ShowUP is een nieuwe hippe en inspirerende vakbeurs voor woonaccessoires. Zorgvuldig geselecteerde deelnemers presenteren hun nieuwste collecties. Hierbij zie je toonaangevende merken, zoals Bloomingville en Norman Copenhagen, maar er is ook ruimte voor jong talent.

showuppp_512


details >>
04/09 2015 - 08/09 2015

Maison & Objet Parijs

MAISON&OBJET is het grote event voor professionals die werkzaam zijn in interieurarchitectuur of interieurvormgeving. De lifestyle beurs geeft een compleet beeld van alle nieuwe trends en producten op vormgevingsgebied.

Decoratie, design, meubels, accessoires, textiel, geuren en noem zo maar op... Deze buitengewone diversiteit is in lijn met de verwachtingen van wereldwijde markten. Een event, dat op het snijvlak van creativiteit en bedrijfsleven opereert, onthult unieke oplossingen en producten aan het publiek.   


details >>
17/09 2015 - 14/10 2015

Meer dan klompen en tulpen

Jeanet Metselaar is een van de twintig Nederlandse sieraden ontwerpers die hun creativiteit manifesteren in "meer dan klompen en tulpen" van 17 september tot 14 oktober 2015. De tentoonstelling is soms ludiek en dan weer serieus van karakter. 

1metselaarjeanetnecklacegroen_512

Luis Acosta, zelf textiel en sieraden ontwerper heeft deze tentoonstelling samengesteld. Elk sieraad laat een diversiteit zien aan gekozen vorm en materialen. Sommigen zijn ontwikkeld als draagbaar sculptuur, om de schoonheid van de drager te versterken en tot zijn recht te laten komen.

Sieraden die inspireren.
Sieraden die intrigeren.
Sieraden die gezien moeten worden.

Locatie:
Galería Lalabeyou
joyería contemporánea
Laura González Sanz
Travesía de Belén 2 - Local 1
28004 Madrid
0034 653300154
www.lalabeyou.com  
Openingstijden: ma. t/m za. van 10-14 / 17-21 uur                  

Deelnemers "meer dan klompen en tulpen":
Arianne van der Gaag  
Birgit Laken                                  
Charlotte Molenaar                     
Dieuwke Raats                                    
Eva Van Kempen                       
Francisca Henneman                           
Gemma Frowijn                                  
Ina Hascher                                                                    
Iris Weyer                                               
Jacquelien Sluis                             
Jeanet Metselaar                    
Karin Kortenhorst                           
Linda Ezerman (Lezerman) 
Machteld van Joolingen            
Maja Houtman                               
Margo Nelissen                              
Marjo van den Bekerom             
Michela Mazzeo                        
Miriam Verbeek 
Sylvia Blickman


details >>
17/10 2015 - 25/10 2015

Dutch Design Week 2015

Zet de 14e editie van Dutch Design Week alvast in je agenda!
DDW 2015 vindt plaats van 17 t/m 25 oktober.

De trends van morgen zijn nu al te zien tijdens Dutch Design Week (DDW). Vanaf 18 oktober 2014 staan in Eindhoven de deuren naar de toekomst open. Negen dagen lang vinden ontmoetingen plaats tussen mensen met ideeën en ondernemers uit regio Eindhoven met een neus voor kansen. Dutch Design Week is een internationaal vermaard evenement waar elk jaar 250.000 bezoekers op af komen. Breid je netwerk uit en beleef de kracht van Dutch design op de eerste rang.


details >>
27/11 2015 - 29/11 2015

Meesterlijk - City of Design 2015

Meesterlijk is te vinden op het terrein van de Westergasfabriek, precies tussen de beide ophaalbruggen. De Westergasfabriek is ‘the place to be’ in Amsterdam als het gaat om vernieuwende manifestaties en evenementen. Een locatie die Meesterlijk past als gegoten.

City of Design
3 dagen in 2015 is de Westergasfabriek omgetoverd tot een inspirerende 'City of Design'. Geniet van de prachtig vormgegeven en ambachtelijk vervaardigde producten van meubelmakers, mode-designers, edelsmeden, glaskunstenaars, hoeden-en schoenenontwerpers, fooddesigners en leerbewerkers. Bewonder de finesses van het maakproces in de verschillende ateliers.

Waar kun je nog rechtstreeks objecten kopen bij de designers, mode-ontwerpers en vaklieden zelf? Waar zie je nog de pure passie voor het maakproces? Bij Meesterlijk!

Openingstijden 12 tot 18 uur
Entree 10,- euro / tickets aan de kassa (1 ticket is geldig voor alle locaties, inclusief de tentoonstelling 'Ivory Icons'). Kinderen tot 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene.
Locatie Westergasfabriek (Zuiveringshal & Machinegebouw)


details >>

Share |