Categorieën:
Nieuwe Ontwerpers:

monique-middelhoek
Monique Middelhoek  go >>
jeanet-metselaar
Jeanet Metselaar  go >>

03/11 2014 - 07/11 2014

GRAS Kennisboo(s)t - een week vol lezingen

De crisis, de crisis, is ‘ie nou eindelijk voorbij? Sommigen vinden van wel, anderen kijken de kat nog even uit de boom. Eén ding staat als een paal boven water: als de wind weer aantrekt, moeten we het anders gaan doen. Nieuwe wegen verkennen dus en verder kijken dan onze neuzen lang zijn. En laat dát nu precies het idee zijn achter de GRAS Kennisboo(s)t! In een kleine week komen talloze kenners en ervaringsdeskundigen langs om hun unieke verhaal over stad en landschap met u te delen. Kom langs, haak aan en raak weer up-to-date!

Kaartjes zijn te koop via de site van GRAS Uitgevers of aan de deur. Studenten krijgen korting en koopt u dagkaarten, dan is het veel voordeliger. Alle lezingen vinden plaatst op de GRAS-boot, Bloemsingel 1001 in Groningen. Het is even scrollen, maar het hele programma (alle dertien lezingen) vindt u hier.


details >>
13/11 2014 - 14/11 2014

Symposium: Mastermind in de Bovenkamer

Donderdag 13 november organiseert het CBK in de Bovenkamer van Groningen (watertoren aan Noorderbinnensingel) een symposium voor kunstenaars die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun marktbenadering.

INSPIRERENDE MIDDAG MET TOPSPREKERS
Tijdens het symposium vertellen Claudy Jongstra en John Körmeling over ervaringen uit eigen praktijk. Waar liepen of lopen ze tegenaan? Hoe profileren zij zichzelf? Wat zijn hun succesfactoren? Daarna gaat je zelf aan de slag tijdens inspirerende workshops.


details >>
19/11 2014 - 21/11 2014

Material Xperience On Tour - METS 2014

Materia keert voor het tweede jaar terug naar METS. METS is een van de meest toonaangevende vakbeurzen voor de watersportindustrie.
Materia laat tijdens Material Xperience On Tour een scala nieuwe materialen zien gericht op de zeil en boot design industrie. Naast sterke lichtgewicht, high-tech en samengestelde materialen, kun je ook innovatieve materialen verwachten. 


details >>
16/01 2015 - 05/04 2015

Tentoonstelling PLASTIC, promises of a homemade future

Het Nieuwe Instituut nodigt u uit voor de lezingenavondHello Plastic, met als hoofdgast Susan Freinkel, auteur van 'Plastic, A Toxic Love Story'. Deze avond is een kick off van de tentoonstelling 'PLASTIC, Promises of a home-made future' die vanaf 16 januari t/m 5 april 2015 bij Het Nieuwe Instituut te zien zal zijn.

 

 

 Share |