Categorieën:
Nieuwe Ontwerpers:

Studio OSCART  go >>
the-apartment-design
The apARTment Design  go >>

Wat is HoD?
Ontwerpers kunnen member worden bij Stichting House of Design, een organisatie die een centrale rol speelt in de wereld van design. Wij organiseren, informeren, verbinden, exposeren, lobbyen, promoten en brengen voor het voetlicht. Members krijgen hierin bepaalde voordelen. Wij ondersteunen HoD members met alle soorten vragen en kwesties. Over bijvoorbeeld communicatie, presentatie en verkoop, maar ook met vakinhoudelijke vraagstukken over bijvoorbeeld materialen of huisvesting kun je bij ons aankloppen.

Daarnaast is Stichting House of Design een contactpunt voor bedrijven en instellingen die een vraag op ontwerpgebied hebben. Stichting House of Design organiseert regelmatig, in samenwerking met members, cursussen, seminars, tentoonstellingen en design pressure cookers. We vertegenwoordigen ontwerpers op beurzen in binnen- en buitenland.

Wat biedt HoD?
Stichting House of Design geeftt members de mogelijkheid zich te presenteren op www.houseofdesign.nl. Als member maak je je werk bekend bij een groot publiek. De stichting heeft een breed netwerk en werkt samen met belangrijke instellingen zoals de Kamer van Koophandel (voorheen Syntens) en TU-Delft. Dit netwerk zorgt ervoor dat wij een aanspreekpunt zijn voor de ontwerpwereld in het Noorden van Nederland. Als member kun je hiervan mee profiteren.

Team:

Eileen Blackmore  (Blackmore Media. Initiatiefnemer, eigenaar en projectmanager) 
Jolinde Beuling   (Projectcoördinatie en Communicatie)
Linda Hielkema (Vormgeving en Communicatie)
Sabine Hoes     (Fotografie en Webredacteur)
Alidston Henries, Henri Polkerman   (Minds Making Media. website techniek)  
Nanda Weiland    (Bloemrijk. Vertaling en redactie van en naar het Engels)
   

 

 

 


Share |