Categorieën:
Wat is HoD?
Ontwerpers kunnen friend worden bij Stichting House of Design, een organisatie die een centrale rol speelt in de wereld van design. Wij organiseren, informeren, verbinden, exposeren, lobbyen, promoten en brengen voor het voetlicht. Friends krijgen hierin bepaalde voordelen. Wij ondersteunen HoD friends met alle soorten vragen en kwesties. Over bijvoorbeeld communicatie, presentatie en verkoop, maar ook met vakinhoudelijke vraagstukken over bijvoorbeeld materialen of huisvesting kun je bij ons aankloppen.

Daarnaast is Stichting House of Design een contactpunt voor bedrijven en instellingen die een vraag op ontwerpgebied hebben. Stichting House of Design organiseert regelmatig, in samenwerking met members, cursussen, seminars, tentoonstellingen en design pressure cookers. We vertegenwoordigen ontwerpers op beurzen in binnen- en buitenland.

Wat biedt HoD?
Stichting House of Design geeft friends de mogelijkheid zich te presenteren op www.houseofdesign.nl. Als friend maak je je werk bekend bij een groot publiek. De stichting heeft een breed netwerk en werkt samen met belangrijke instellingen zoals de Kamer van Koophandel (voorheen Syntens) en TU-Delft. Dit netwerk zorgt ervoor dat wij een aanspreekpunt zijn voor de ontwerpwereld in het Noorden van Nederland. Als friend kun je hiervan mee profiteren.

Team:

Eileen Blackmore  (Blackmore Media Initiatiefnemer, eigenaar en projectmanager) 
Jolinde Beuling   (Projectcoördinatie en communicatie)
Linda Hielkema (Vormgeving en communicatie)
Sabine Hoes     (Fotografie en webredacteur)
Alidston Henries, Henri Polkerman   (Minds Making Media. website techniek)  
Nanda Weiland    (Bloemrijk Vertaling en redactie van en naar het Engels)
   

 

 

 


Share |