Categorieën:
Wat is HoD?
Ontwerpers kunnen friend worden bij Stichting House of Design, een organisatie die een centrale rol speelt in de wereld van design. Wij organiseren, informeren, verbinden, exposeren, lobbyen, promoten en brengen voor het voetlicht. Friends krijgen hierin bepaalde voordelen. Wij ondersteunen HoD friends met alle soorten vragen en kwesties. Over bijvoorbeeld communicatie, presentatie en verkoop, maar ook met vakinhoudelijke vraagstukken over bijvoorbeeld materialen of huisvesting kun je bij ons aankloppen.

Daarnaast is Stichting House of Design een contactpunt voor bedrijven en instellingen die een vraag op ontwerpgebied hebben. Stichting House of Design organiseert regelmatig, in samenwerking met members, cursussen, seminars, tentoonstellingen en design pressure cookers. We vertegenwoordigen ontwerpers op beurzen in binnen- en buitenland.

Wat biedt HoD?
Stichting House of Design geeft friends de mogelijkheid zich te presenteren op www.houseofdesign.nl. Als friend maak je je werk bekend bij een groot publiek. De stichting heeft een breed netwerk en werkt samen met belangrijke instellingen zoals de Kamer van Koophandel (voorheen Syntens) en TU-Delft. Dit netwerk zorgt ervoor dat wij een aanspreekpunt zijn voor de ontwerpwereld in het Noorden van Nederland. Als friend kun je hiervan mee profiteren.

Team:

Eileen Blackmore  (Initiatiefnemer, eigenaar en projectmanager / Blackmore Media
Marjan Moes   (Projectcoördinatie en communicatie)
Linda Hielkema (Vormgeving en communicatie)
Alidston Henries, Henri Polkerman   (Minds Making Media. website techniek)  
Deborah Smit stagiaire interieurontwerp Minerva 
   

 

 

 


Share |