Find your product here

House of Design wants to stimulate the creativity and innovative power of designers. We operate from the conviction that professional designers have the tools to make a futureproof world. Through their ingenuity, they form the foundation of a sustainable society.

The maker movement in De Marne

wghm_flyer_voorkant_uitsnedevoorweb_01

Drie Aanbevelingen uit de creatieve industrie voor het regeerakkoord

By: admin on 2017-03-13

De Nederlandse creatieve industrie biedt een nieuw kabinet haar kennis, kunde en creativiteit aan bij het oplossen van grote vraagstukken waarvoor we de komende jaren gesteld worden, zoals de ruimtelijke gevolgen van klimaatadaptatie en de keuze voor duurzame energie, het realiseren van één miljoen nieuwe woningen, aanpassing voor krimp in de regio, vormgeven aan veranderingen in zorg en onderwijs en het bestrijden van maatschappelijke tweedeling.

In de brief die vandaag werd verstuurd aan de leiders van de tien grootste politieke partijen, doen de ondertekenaars drie aanbevelingen.

1. Betrek ontwerpers vanaf het eerste begin bij de vraag ‘wat staat ons precies te doen voor het Nederland van morgen’ en formuleer als opdrachtgever en ontwerper sámen de antwoorden.


read more >


De bovenkamer van Groningen wins Watertorenprijs 2016

By: admin on 2017-02-28

Hurray! De bovenkamer van Groningen has won the Watertorenprijs 2016

Uit het juryrapport: 'De unieke kwaliteiten van de toren, een rijksmonument, zijn bij de herbestemming niet alleen goed gerespecteerd, de nieuwe functie profiteert optimaal van de bijzondere ruimtelijke karakteristiek van de toren.'

Meer weten over de toren klik hier

watertorennoord


read more >


3D workshop for teachers Hogeland College

By: admin on 2017-01-24
read more >


Melle Koot works with seaweed and elephant grass

By: admin on 2016-12-20
read more >


to archive>
>

Events: